phone+30 2310 488244 envelope info@realtydynamic.gr

Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Με στόχο την παροχή υπηρεσιών ολικής ποιότητας, η Realty Dynamic συνάπτει διαρκώς και με αυστηρά κριτήρια, στρατηγικές συνεργασίες, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της, σε πραγματικό χρόνο, ρεαλιστικές και άκρως ποιοτικές λύσεις. Όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες είναι πιστοποιημένοι για το επίπεδο επαγγελματισμού τους, ανταποκρίνονται άμεσα και κυρίως αξιόπιστα σε ό,τι τους ζητηθεί.
Γνωρίστε μερικούς από τους συνεργάτες μας:

 

ΣτορευςΗ τεχνική εταιρία «Στορεύς» αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη της Realty Dynamic σε κάθε θέμα που άπτεται της ανακαίνισης αλλά και κατασκευής ενός ακινήτου. Στελεχώνεται από έμπειρους και καταξιωμένους μηχανικούς, οι οποίοι με προσανατολισμό την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέρουν πάντα ολοκληρωμένες και εφικτές λύσεις. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως χάρη στη μεγάλη τους εξειδίκευση, όχι μόνο παραδίδουν οποιοδήποτε έργο σε απίστευτα γρήγορους χρόνους, αλλά καταφέρνουν να συνδυάσουν την ποιότητα με την οικονομία!

 


DsignGroupΗ εταιρία εσωτερικής αρχιτεκτονικής & διακόσμησης «Dsign Group» , αποτελεί έναν ακόμη καταξιωμένο στρατηγικό συνεργάτη της Realty Dynamic. Με δημιουργικό ύφος, πρωτοπορεί στις εξελίξεις του σύγχρονου design, και προτείνει λύσεις λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις λειτουργικές ανάγκες του πελάτη, ώστε να εξασφαλίσει μία σύγχρονη, ποιοτική και άρτια αισθητικά πρόταση. Η μελετητική ομάδα της εταιρίας επενδύει στη καινοτομία, σχεδιάζοντας αντικείμενα για κάθε project, ενώ μέσα από τη συνεχή έρευνα νέων υλικών, δημιουργεί νέες τάσεις. Με σεβασμό στο χρόνο και τον οικονομικό προγραμματισμό του πελάτη, φροντίζει με ποιότητα και συνέπεια να ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει προβλεφθεί για το κάθε έργο μέσα από τη συντονισμένη λειτουργία της ομάδας.

 


mserviceΗ Mηχανογραφική ΕΠΕ αποτελεί την αιχμή του δόρατος σε ότι έπεται της αγοράς ή της μίσθωσης οποιασδήποτε επαγγελματικής στέγης. Αν σε κάποιους φαίνεται βουνό η μηχανοργάνωση ενός επαγγελματικού χώρου, η «Μηχανογραφική ΕΠΕ» κάνει απλώς τα πάντα να δουλεύουν. Με βαθιά γνώση του αντικειμένου για πάνω από 20 χρόνια, προτείνει εξατομικευμένες και συμφέρουσες οικονομικά λύσεις, προσανατολισμένες στην εύρυθμη λειτουργία της εκάστοτε επιχείρησης. Ανάλυση, ανάπτυξη, υλοποίηση, και διαρκής υποστήριξη με σύγχρονα μέσα και τεχνολογίες που υπερκαλύπτουν κάθε προσδοκία.

 


Dikigoriko grafeio xatzipantelidouΗ παροχή ορθής νομικής καθοδήγησης κατά την αγοραπωλησία ή την μίσθωση/εκμίσθωση ακίνητης περιουσίας, αποτελεί ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας. Η πολυπλοκότητα της νομοθεσίας και η ταχύτητα με την οποία οι νόμοι και οι ειδικές διατάξεις διαδέχονται η μία την άλλη, οδηγούν ουκ ολίγες φορές σε αδιέξοδα που απαιτούν «ειδικούς» χειρισμούς.

Πολύτιμοι συνεργάτες της Realty Dynamic στην έγκυρη καθοδήγηση των πελατών μας, αποτελεί η ομάδα του δικηγορικού γραφείου της Θεοδώρας Χατζηπαντελίδου – Δημητρακά. Με πολυετή εμπειρία και εκπληκτική ευελιξία, επεμβαίνουν εκεί που όλα μοιάζουν αδύνατα, παρέχοντας ρεαλιστικές και συμφέρουσες λύσεις για όλους τους εμπλεκομένους. Το γραφείο παρέχει νομικές συμβουλές και αναλαμβάνει υποθέσεις προς διεκπεραίωση στην Ελλάδα, στη Γερμανία, είτε υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται και οι δύο χώρες.


Taboh glassΟι επιχειρήσεις ΤΑΜΠΩΧ ΕΠΕ από το 1914 έχουν την πείρα και την γνώση τριών γενεών πάνω στο κρύσταλλο, στον καθρέπτη και στο γυαλί. Η εταιρία ασχολείται και διαθέτει καμπίνες για ντουζιέρες και μπανιέρες ειδικών κατασκευών, νιπτήρες γυάλινους, διαχωριστικά, αμμοβολές με πάρα πολλά σχέδια σε κρύσταλλα και καθρέπτες. Επίσης, χυτεύει γυαλιά (fusing), κουρμπάρει κρύσταλλα και πραγματοποιεί κάθε είδους κρυστάλλινη κατασκευή. Ακόμη, καθρέπτες για μπάνια, σαλόνια και οποιοδήποτε χώρο. Επιπλέον, ασχολείται και αναλαμβάνει κατασκευές από πλέξι γλάς. Βασική της αρχή, είναι η άποψη ότι το γυαλί πρέπει να στολίζει και να ομορφαίνει τον χώρο. Γι' αυτό σχεδιάζουν κατασκευές που να ταιριάζουν στον κάθε χώρο, ειδικά για τον κάθε χώρο.